Üdvözöljük a SÉD-GLASS BT. oldalán!

Rólunk pár mondatban.

Cégünk 1995-ben családi vállalkozásként jött létre, azzal a céllal, hogy teljeskörű üvegezési szolgáltatást nyújtson a lakossági és a céges ügyfelek részére. Több éves szakmai tapasztalatunkkal segítjük vásárlóinkat, szakszerű, korrekt tájékoztatást adva a lehetőségekről, legyen az új munka, felújítás, vagy csupán érdeklődés a különböző megoldások iránt. Kollégáink nem csak üveges, de vasas és asztalos szakmákban is képzettek, így az üveg befogadására alkalmas fa vagy fémszerkezetek megoldásai sem okoznak problémát számukra.

Üvegkár esetén számláinkat bármely biztosító elfogadja. Az AEGON Biztosító ügyfelei részére külön kedvezmény, hogy minden ügyintézéstől mentesülnek, csupán be kell jelenteni a kárt a biztosítónak vagy cégünknek és rövid időn belül megtörténik a javítás. A munka elvégzéséről csak aláírást kérünk , a többit mi intézzük.

Mivel is foglalkozunk?
Teljeskörű lakossági üvegezés, biztosítós számlára is
Hőszigetelő üveg gyártás, beépítés
Üvegcsiszolás
Üvegfúrás
Egyedi zuhanykabinok, zuhany falak, ajtók készítése
Képkeretezés
Tükrök méretre vágása, beépítése
Előtetők, korlátok, télikertek üvegezése
Hőálló kandallóüvegek forgalmazása
Akvárium készítés
Múzeumokba, kiállító termekbe kubusok, üveg vitrinek, polcok készítése UV ragasztásos tehnikával

Hol végezzük ezeket a munkáinkat?
Természetesen önöknél, ahol igény van az ilyen jellegű munkára, és a Veszprém, Állvány u. 9.sz. alatti műhelyünkben, ahol széles üvegválasztékkal, udvarias kiszolgálással, kényelmes parkolóhelyekkel állunk rendelkezésükre.

Hívjon, keressen bennünket, ha minőségi, korrekt szolgáltatásra van szüksége!

Copyright 2013. Designed by Creativ Computer Bt.